30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Noutăți » Descoperiți Beneficiile Monitorizării Ambulatorii a Tensiunii Arteriale (MATA)
06 Februarie 2024

Descoperiți Beneficiile Monitorizării Ambulatorii a Tensiunii Arteriale (MATA)

În călătoria către o sănătate cardiovasculară optimă, nu există niciun pas prea mic. Cu metoda avansată a Monitorizării Ambulatorii a Tensiunii Arteriale (MATA), Vă oferim o soluție de vârf, personalizată și eficientă pentru evaluarea constantă a stării dumneavoastră de sănătate cardiovasculară.

Metoda Avansată Monitorizării Ambulatorii a Tensiunii Arteriale (MATA)News IMSP CRDM

Prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație, MATA vă permite să vă monitorizați tensiunea arterială în timp real, în mediul dumneavoastră obișnuit. Echipamentul nostru de înaltă performanță înregistrează datele esențiale, oferind astfel medicilor o perspectivă detaliată asupra comportamentului tensiunii arteriale pe parcursul întregii zile.

Performante Excepționale

Cu precizie și fiabilitate ca obiective principale, utilajul nostru de ultimă generație Vă garantează măsurători exacte și constante. Tehnologia avansată a senzorilor și a soft-ului inteligent asigură înregistrări detaliate, esențiale pentru o diagnosticare corectă și un tratament personalizat.

Echipe Calificate

News IMSP CRDM

La noi, sănătatea Dumneavoastră este în mâini experte. Cardiologii noștri, cu o vastă experiență și calificare, sunt pregătiți să interpreteze rezultatele și să vă ofere consultații personalizate în cazul detectării oricăror modificări patologice. Ei devin ghizii dumneavoastră în călătoria către o viață sănătoasă.

Monitorizarea Tensiunii Arteriale pe 24 ore
recomandată de Medicii Cardiologi

Un studiu internațional publicat în Journal of the American Medical Association sugerează că monitorizarea tensiunii arteriale (TA) pe 24 ore poate prezice mai bine riscul de apariție a bolilor cardiovasculare decât tensiunea arterială luată cu o singură ocazie. Rezultatele subliniază necesitatea măsurătorilor TA pe 24 de ore pentru diagnosticarea hipertensiunii arteriale și instituirea tratamentului antihipertensiv.

News IMSP CRDM

În ce consta monitorizarea

Monitorizarea constă în purtarea unui dispozitiv cu manșetă și nu necesită imobilizare la pat sau spitalizare, ceea ce înseamnă că pacientul își poate, și chiar este recomandat a-și desfășura activitatea zilnică în mod obișnuit.

 

 

Alegeți Monitorizarea Ambulatorie a Tensiunii Arteriale
pentru o abordare proactivă a sănătății Dumneavoastră cardiovasculare !

Împreună, să construim un viitor sănătos !

 

Informații suplimentare la numărul de telefon : 022 888-316

Programări la numerele de telefon : 022 888-347, 022 888-370