30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Noutăți » Cel mai modern sistem de videoendoscopie digitală superioară și inferioară, OPTIVISTA PENTAX – JAPONIA
27 August 2022

Cel mai modern sistem de videoendoscopie digitală superioară și inferioară, OPTIVISTA PENTAX – JAPONIA

IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală pune la dispoziția pacienților asigurați și contra plată, cel mai modern sistem de videoendoscopie digitală superioară și inferioară, OPTIVISTA PENTAX – JAPONIA, o combinație a tehnologiilor optice și digitale, care permit o mai bună diagnosticare și un tratament mai rapid.

Endoscopia digitală este standardul de aur în diagnosticul și tratamentul bolilor aparatului digestiv.

De neglijat este modul de sterilizare a endoscoapelor care se realizează complet automat în instituția noastră. Dispunem de un sistem automat de sterilizare, pentru a menține atât siguranța pacienților, dar și a personalului care manevrează dispozitivele. Sistemul automat de sterilizare permite accelerarea fluxului de lucru pentru a putea oferi pacienților noștri o examinare atunci când au nevoie.

Un alt avantaj deosebit al acestui sistem de sterilizare este dat de faptul că se asigura trasabilitatea echipamentelor de la începutul dezinfecției până la sfârșitul procedurii endoscopice. Sistemul automat de sterilizare a endoscoapelor oferă informații privind seria endoscopului, data, timp de începere și terminare ciclu, fazele ciclului, operatorul care introduce instrumentul, rezultatul ciclului de dezinfecție, respectiv datele medicului și operatorului.

Intervenții simple sau complexe cu analgosedare superficială sau profundă, pentru a asigura pacienților un confort maxim.

Telefon pentru programare și informație: 022 888 347, 022 888 370

Programare On-line pentru pacienți cu bilet de trimitere de la medicul specialist: https://sirsm.cnam.gov.md